Wie ben ik?

Ik denk dat het niet wijs is om te denken dat wijsheid toeneemt naarmate je ouder wordt, waarmee ik mijn wijsheid maar weer eens bewezen heb.

Deze babyboomer begint meer waarde te hechten aan de gedachte dat “het nu wel goed is” dan aan het idee dat de wereld en ik er beter van worden als ik blijf doen wat ik deed. Zonder kleerscheuren gaat dat niet. En ik besteed veel tijd aan de Muziekbank.nl in Enschede.

Ik kan het schrijven nog steeds niet laten. Vaak reageer ik op actualiteit. Maar, als ik echt denk dat ik iets toe te voegen heb spiritueel of niet, noem ik het (Eigen)wijs, als ik iets opschrijf wat ik verzin om iets heen dat me raakt, maar meestal geen of gemanipuleerde waarheid bevat, noem ik het Verhalen. Er zit de laatste tijd nogal wat autobiografisch spul tussen, soms actueel, soms niet. Muziek speelt een steeds belangrijker rol in mijn leven. Ik schrijf er artikelen over met geluidsfragmenten. die staan onder ‘Luisterrijk’. En ik heb nog wat dialoogstukjes weer boven water gehaald

Ik hoop op nog een boel verwondering

Hero Zuidema
0653 367207
herozui@kpnmail.nl

IMG_0877 (800x599)